www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lite här och där

Hej och godmorgon!
Har inte riktigt haft tid att blogga då fokuset legat på annat håll, skolan, jobb, hemmet osv.
MEN jag tänkte att jag har lite tid över nu och då tänkte jag slänga iväg ett litet inlägg.
 
På senaste har träningen blivit lidande då jag haft både influensan och annat tjaffs som hindrat mig från att göra det jag vill, men börjar komma tillbaka och tar en dag i taget helt enkelt. Jag har en helt jäkla underbart tävlingsteam som jag kan vända mig till oavsett vad det är och dom kommer alltid med råd och med stöttning och jag måste säga att jag är glatt överraskad att det finns så genomsnälla människor i min omgivning. Så tacksam!
 
Något jag tror jag glömt att nämna om mig själv här på bloggen är att jag utbildar mig till socionom och att det varit en mina barndomsdrömmar och jag har verkligen haft tur att jag får göra precis allt jag någonsin vågat drömmar om. Bor i en fin lägenhet med sambo och hund, tränar thaiboxning och fortsätter att växa, utbildar mig till något jag alltid velat bli, bor i en stad jag trivs i, har två jobb som jag alltid drömt om att ha, har vänner och familj runt omkring mig som stöttar mig och wooow, vilken tur jag haft!  
 
I veckan har jag det sambofritt då han är ute och reser i USA så min kära familj kommer upp för att hålla mig sällskap. Så vi ska umgås, träna, äta och må gott tillsammans!! 
 
 Må väl /M
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0